Κακοτεχνία στον ελαιοχρωματισμό

, , No Comments
Το Ήξερες πως…

Κακοτεχνίες στον χρωματισμό ενός τοίχου μπορούν να έχουν άσχημα αποτελέσματα; Τα πιο συνηθισμένα είναι τα ακόλουθα:

1. Φούσκωμα ή/και ξεφλούδισμα του χρώματος. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει προετοιμαστεί σωστά ο τοίχος ή υπάρχει υγρασία, η οποία δεν μονώθηκε επιμελώς.
2. Σκιές και παχιές γραμμώσεις. Το συναντάμε σε επιφάνειες που δεν έχουν χρωματιστεί σωστά και το νέο χρώμα δεν έχει καλύψει επαρκώς τα παλαιότερα.
3. Τριχοειδείς ρωγμές στην επιφάνεια. Αυτό συνήθως είναι αποτέλεσμα των παλαιών στρωμάτων μπογιάς, τα οποία έχουν ξεραθεί και σπάνε. Αυτό «σώνεται» με σωστό τρίψιμο και σπατουλάρισμα του τοίχου.
4. Αποσύνθεση του σοβά ή αλλιώς κιμωλίωση. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει ανεπαρκής κάλυψη με αστάρι.
5. Ανομοιόμορφη κάλυψη κι έλλειψη στυλπνότητας στο χρώμα, τρεξίματα, φυσαλίδες κ.ά. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει «δουλειά του ποδαριού».

Γι’ αυτό, πρέπει κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού να γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο θα είναι σε θέση να δώσει αναλυτική, γραπτή προσφορά, στην οποία θα περιγράφονται πλήρως τα στάδια της εργασίας καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Στην
Inspiration Home by Koutsos Μetal συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους, Έλληνες τεχνίτες και χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα ελληνικά προϊόντα. Δεν θυσιάζουμε την ποιότητα, στον βωμό του γρήγορου κέρδους!

Επικοινώνησε μαζί μας: http://www.koutsos-metal.gr/index.php/contact

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου