Ανακαίνιση του Μπάνιου μου

, , No Comments
Απαραίτητες εργασίες πριν την ανακάινιση μπάνιου

Ποιες είναι οι απαραίτητες προετοιμασίες για την ανακαίνιση του μπάνιου;

Το πρώτο και βασικότερο ζήτημα, είναι να έχεις κατασταλαγμένη άποψη σχετικά με το πώς θες να δείχνει το μπάνιο σου μετά την ανακαίνιση. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η για το πλήθος και το είδος των εργασιών. Αναρωτήσου: Οι παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν ή θα αντικατασταθούν; Θα αλλάξεις μόνο τα πλακάκια ή και τα είδη υγιεινής; Τι μπαταρίες και τι έπιπλο μπάνιου θα βάλεις; Θα τοποθετήσεις νέα πόρτα ή παράθυρο;
 Όταν λοιπόν θα έχεις όλες τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, μπορείς να πας στο αμέσως επόμενο ερώτημα, το οποίο είναι το «τι στυλ» θα δώσεις. Ακόμα κι αν «δεν γνωρίζεις από αυτά», μπορείς να πάρεις πάρα πολλές ιδέες και από το ίντερνετ αλλά και από περιοδικά διακόσμησης. Πρόσεξε μόνο γιατί η υπερπληροφόρηση μπορεί να σε μπερδέψει και να σε φέρει σε αδιέξοδο.
Το τρίτο βήμα είναι να βρεις τον τεχνίτη που θα πραγματοποιήσει την ανακαίνιση. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί «μάστορες του ποδαριού» που τελικά μόνο ζημιά θα σου κάνουν. Γι’ αυτό λοιπόν να είσαι προσεκτικός/η στην επιλογή σου. Να διαλέξεις να συνεργαστείς με επαγγελματία, ο οποίος θα σου προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του και στον οποίο θα είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να βασιστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Τέλος, αφού καταλήξεις σε όλα τα προηγούμενα και πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του μπάνιου θα πρέπει να έχεις αφαιρέσει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα αλλά και τα αξεσουάρ μπάνιου. Μόνον έτσι διευκολύνεται η ζωή των μαστόρων κι εσύ γλιτώνεις τα πράγματά σου από πιθανές απώλειες ή καταστροφές. Επίσης, εάν πρόκειται να γίνουν εργασίες που θα σηκώσουν σκόνες, καλό είναι να σκεπάσεις τα έπιπλα και γενικότερα στο σπίτι σου με υφάσματα για να τα προστατέψεις κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μίλησε μαζί μας: 2130067542 & 6938919396.

Photo: dreamstime.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου